Despre noi

auditor energetic

Compania Enermed Impex SRL Bucuresti este formata din auditori energetici cu o mare experienta in domeniu. Dispunem de o echipa tanara de ingineri, care au in dotare echipamente de masurare performante. De asemenea avem softuri performante pentru calculul certificatelor energetice, putand efectua un astfel de calcul intr-un interval cuprins intre 4-24h, in functie de complexitatea imobilului analizat. Pentru ca lucram in domeniul proiectarii de instalatii dispunem si de echipamente informatice moderne.

Servicii prestate

Serviciile prestate de catre specialistii companiei noastre sunt:

Avem ca experienta prezentari la conferinte internationale si cursuri de audit energetic. Putem de asemenea elabora certificate energetice complexe care cuprind simulari numerice cu surse regenerabile: energie solara (sisteme termice solare sau fotovoltaice), energie eoliana, pompe de caldura, sisteme care utilizeaza biomasa, etc… Pentru acestea dispunem de programe de calcul de ultima generatie, cu ajutorul carora se pot face simulari dinamice (calcul orar), pentru a putea estima cat mai exact consumul energetic aferent fiecarui imobil certificat. Un astfel de exemplu il reprezinta proiectarea cat si certificarea energetica a unei case pasive. Calculul energetic trebuie facut cu mare atentie cat si cu programe specializate, pentru a fi siguri de reusita proiectului. In afara de faptul ca se poate estima cu ajutorul certificatului energetic valoarea anuala a consumului, va trebui realizata ulterior si o certificare pe baza datelor masurate.

Suntem atestati de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice  ca auditori energetici gradul I, ceea ce ne permite (spre deosebire de auditorii energetici atestati gradul II) sa elaboram un certificat energetic pentru orice constructie pentru care prin lege se prevede acest lucru).

 Portofoliu de lucrari

Avem in portofoliu cateva mii de certificate de performanta energetica (certificate energetice) si audituri energetice:

  • apartamente, locuinte unifamiliale (case) pentru vanzare, inchiriere, receptie sau programul prima casa;
  • hoteluri, si moteluri;
  • hale industriale;
  • scoli, licee, gradinite;
  • diverse blocuri de locuinte;
  • spatii de birouri;
  • spatii comerciale;
  • sala polivalenta;
  • diferite case pasive energetic;
  • farmacii si spitale.

Pentru comenzi si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Certificat energetic in Bucuresti sau alta zona

Zonele in care eliberam in mod curent certificate energetice sunt Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Prahova si Constanta. Ocazional insa putem elibera in oricare alta zona din tara, pentru aceasta se va adauga pretul deplasarii catre locatia dvs. De asemenea putem optimiza diferitele trasee pentru a obtine un cost minim al deplasarilor. In cazul in care beneficiarul are nevoie in timp foarte scurt certificatul energetic, acesta se poate elibera in aceeasi zi. In cazul unui audit energetic insa durata de elaborare este mai mare, calculul fiind mai complicat de realizat.